Infrasauna

Proceduru v infrakabině lze absolvovat před sportovní, rehabilitační či regenerační aktivitou, před kosmetickým ošetřením pleti nebo před pobytem v chladném prostředí. Po staletí známá forma relaxace při pocení v horkém ovzduší klasické sauny . Je pro naše tělo lepší infrasauna nebo klasická finská sauna? A je vůbec infrasauna zdravá?


Shrnuli jsme pro vás pozitiva a negativa obou typů saun.

Infračervená prohřívací kabina v žádném případě nenahrazuje klasickou saunovou lázeň. Jedná se o zcela odlišný druh relaxace, a navíc se liší i principem a způsobem obsluhy. Princip je především ve způsobu prohřívání těla.


Zatímco v sauně se tělo prohřívá díky výrazně vyšší teplotě okolního vzduchu, . Léčebné účinky infrasaun mají velký vliv na naše tělo, které je dennodenně obětí našeho stresu, shonu a malého prostoru pro relaxaci. Odpočinek a relaxace by měl patřit mezi nejdůležitější aspekty dnešního životního stylu, proto si dopřejte si svého domácího lékaře v podobě naší infrasauny. První záznamy o saunování jsou datovány mnoho staletí před naším letopočtem.


Již naši předci věděli o jeho blahodárných účincích na lidský organismus.

Od těch dob se klasické saunování příliš nezměnilo. Díky technologickému pokroku se ovšem v šedesátých letech minulého století objevila nová metoda . Vyskúšajte novinku v saunovaní. Uite si relaxáciu v pohodlí domova hodinu od privezenia. Eine richtige Erholung sich zu gönnen, überschüssiges Fett zu verbrennen und s Gesundheit einzuladen.


Infrasauna prehreje vaše telo a pozitívne pôsobí na zdravie. Systém infrasauny zajišťuje průnik paprsků do kůže a svalstva a jeho prohřátí zevnitř. InfraSauna bietet ihren Benutzern Spaß aus dem . Objem potu při použití infrasauny je vyšší než v klasické sauně.


Vyzkoušejte novinku v saunování. Užijte si relaxaci v pohodlí domova hodinu od přivezení. Teplota vzduchu: - 55°C. Použitie: ako potiaca kúra pri detoxikácii organizmu, chudnutí: 1-2x týždenne pri teplote - 55°C na - minút, ako prevencia proti chorobám, príprava na športovú činnosť, pred masážou, rekonvalescencii, proti . Die trockene finnische Sauna mit heißer Luft (90- 100°C) durchwärmt den Organismus und befreit von Toxinen, danach folgt die Abkühlung im kalten Wasser und wohlverdiente Entspannung im Ruheraum. Součástí wellness centra jsou dvě sauny.


Finská sauna navazuje na tradice saunování tak, jak je většina z nás zná.

Sauna je vytápěna saunovými kamny s lávovými kameny. Ke zchlazení slouží ,,džber se studenou vodou, který je k dispozici ve . Je využíváno infračervené záření, které nezahřívá okolní vzduch, ale pouze Vaše tělo. Tělo se prohřeje do větší hloubky než u finské sauny a to již při teplotách okolo °C.


Díky nižší provozní teplotě je vhodná pro astmatiky, alergiky, kardiaky . Používáme německé a rakouské technologie a kvalitní dřevo, které vydrží. Díky tomu je každá infrasauna originál a vyrobená přesně podle vašich přání. Dlouhovlnné infračervené záření proniká přímo do tělových tkání a to až do hlo.


Pečujte o svůj imunitní systém po celý rok! Dostaňte se do klidu, nechte uvolnit své unavené svaly a odstraňte stresové vypětí. Má nastavenou energii tak, aby se co nejlépe přiblížila energii lidského těla.


Takže vše probíhá naprosto přirozenou . Při saunování je důležitý pitný režim, dostatek tekutin ovlivňuje intenzitu pocení. Na rozdiel od pôsobenia horúceho vzduchu ( fínska suchá sauna) alebo pary (parné sauny) využíva infrasauna pre zohriatie ľudského tela infračervené žiarenie pri teplote – °C.

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Aussenwand gasheizung propan

Holz kaminofen test

Heizen mit hackschnitzel